Clinici medicale Pitești

Clinici medicale Pitești

Clinica ForteVita se alătură lanțurilor de clinici medicale din Pitești și județul Argeș fiind o clinică medicală la standarde europene. Clinica Medicală ForteVita Pitești are o gamă variantă de servicii alăturându-se celorlalte clinici medicale din Pitești. 

Dan Ungureanu, fondatorul clinicii ForteVita Pitești.

„Garantul acestei clinici este lanțul de farmacii «Forte Vita». În urmă cu 25 de ani, s-a deschis prima farmacie și a crescut. Ajungând la maturitate, a apărut clinica «Forte Vita». Clinica se va dezvolta pe ce am construit în 25 de ani cu aceste farmacii, unde am depus multă muncă, multă seriozitate, mult devotament, și cu bune, și cu rele. Ne-am făcut cunoscuți în Argeș. Un amănunt foarte important: Farmaciile «Forte Vita» și Clinica «Forte Vita» sunt ale noastre, ale argeșenilor. În acești 25 de ani am căpătat experiență cu aceste farmacii, iar pacienții, medicii au fost mulțumiți de colaborare și de serviciile farmaciei”, a spus Dan Ungureanu, fondatorul clinicii.

Monica Sabău va asigura managementul Clinicii ForteVita Pitești.

"Doresc să fie o clinică unică, în care o să tratăm pacientul cu respect, propunându-ne să acordăm atât sprijin emoțional și sufletesc, pe lângă cel de vindecare a trupului.”, a fost mesajul transmis de managerul Monica Sabău